NRK logo
 1. Siktet for grov voldtekt
  De syv mennene, som natt til tirsdag ble pågrpet i Hønefoss, er siktet for grov voldtekt av en 20 år gammel kvinne, opplyser politiadvokat Ole Jacob Garder til NRK. Kvinnen har forklart at hun ble voldatt av en rekke personer i en leilighet.
 2. Regjeringsstyrker på plass i Manbij
  Syriske regjeringsstyrker har rykket inn i den kurdiskkontrollerte byen Manbij, nord i landet, melder statlig TV. Ifølge nyhetsbyrået Reuters viser TV-bildene byens innbyggere feire regjeringsstyrkenes ankomst.
 3. Johnson tror på brexitavtale
  Storbritannias statsminister Boris Johnson har fortsatt tro på at det kan bli oppnådd enighet om en brexitavtale med EU. – En breixtavtale er fortsatt veldig mulig, sa Johnson tirsdag, ifølge nyhetsbyrået AFP.
 4. Skadd i arbeidsulykke i Stavanger
  To personer er skadd etter en arbeidsulykke i Stavanger, tirsdag formiddag. Politiet fikk melding om ulykken i Breigata klokka 10.40. Ulykken har trolig skjedd i forbindelse med trefelling. En arbeider har falt ned fra et tre og truffet en annen.
 5. Færre får arbeidsavklaringspenger
  Antall personer som får arbeidsavklaringspenger, fortsetter å falle. Ved utgangen av tredje kvartal fikk 115.424 personer arbeidsavklaringspenger, viser ny statistikk fra Nav. Det er et fall på 3.500 personer eller tre prosent fra andre kvartal.
 

Upcoming Events

There are no events in the selected category

Mindekirken Website

mindekirken logos

 

Mindekirken Norwegian Language & Culture Program
The Norwegian Lutheran Memorial Church
924 East 21st Street - Minneapolis, MN 55404-2952
612-877-8068 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.