NRK logo
 1. USA etablerer egen romstyrke
  President Trump har gitt forsvarsdepartementet Pentagon ordre om å etablere en romstyrke som en sjette forsvarsgren.– Dette er en stor kunngjøring. Vi skal ha luftforsvaret, og så skal vi ha romstyrken, sa han under et møte i National Space Council.
 2. Audi-sjef arrestert
  Konsernsjefen for den tyske bilprodusenten Audi, Rupert Stadler, er arrestert i forbindelse med etterforskning av dieselutslipps-skandalen som ble oppdaget for tre år siden, skriver BBC. Rupert vil trolig bli avhørt onsdag denne uken.
 3. Svak dag på Oslo Børs
  Hovedindeksen på Oslo Børs falt mandag 0,75 prosent til 888,66 poeng. Samtidig fløy Norwegian høyt med en vekst i kursen på 10,1 prosent etteroppkjøpsrykter. Omsetningen mandag endte på 5,13 milliarder kroner fordelt på 128.600 handler.
 4. Støtter Somalias arbeid for fred
  Utenriksdepartementet opplyser at de har hatt gode diskusjoner med statsminister Hassan Khaire fra Somalia i dag. Norge vil fortsette å støtte Somalias arbeid for fred og stabilisering, skriver Utenriksdepartementet på sin Twitter-konto.
 5. Økt pressestøtte til Klassekampen
  Klassekampen kan få over 3,5 millioner kroner mer i produksjonstilskudd i år enn i fjor. Det viser prognosen Medietilsynet har utarbeidet etter årets søknader. Det skal fordeles 313 millioner kroner i pressestøtte, på rundt 160 aviser i 2018.
 

Upcoming Events

There are no events in the selected category

Mindekirken Website

mindekirken logos

 

Mindekirken Norwegian Language & Culture Program
The Norwegian Lutheran Memorial Church
924 East 21st Street - Minneapolis, MN 55404-2952
612-877-8068 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.