NRK logo
 1. Voldtektsbekymring i USAs forsvar
  Antallet anmeldte voldtekter og voldtektsforsøk i det amerikanske forsvaret økte i fjor med 10 prosent, sammenlignet med året før. Økningen var størst i det amerikanske marinekorpset, sier kilder til nyhetsbyrået AP.
 2. Astrup: – Verden har blitt bedre
  Aldri har så mange opplevd så stor framgang som de siste tiårene, fastslår utviklingsminister Nikolai Astrup (H). – Hvert år, hver uke, hver dag, hvert sekund så blir verden litt bedre enn den var, sa Astrup i en redegjørelse for2 Stortinget torsdag.
 3. Norge frikjent i EMD
  Den europeiske menenskerettsdomstolen har konkludert med at Norge ikke har krenket menneskerettighetene i en barnevernsak. En kvinne av irakisk opprinnelse ble fratatt omsorgen for to døtre, som senere ble bortadoptert mot hennes vilje.
 4. Bøndene krever 1,8 milliarder
  Bondeorganisasjonene krever 1.830 millioner kroner i årets jordbruksoppgjør. En stor del av beløpet skal dekke økte kostnader, melder NTB. Norges Bondelag og Norsk bonde- og småbrukarlag overleverte sine krav til Landbruksdepartementet torsdag.
 5. Sp har anmeldt grov melding
  Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende meldingen til Liv Signe Navarsete. Hendelsen ble torsdag politianmeldt, skriver NTB.
 

Upcoming Events

There are no events in the selected category

Mindekirken Website

mindekirken logos

 

Mindekirken Norwegian Language & Culture Program
The Norwegian Lutheran Memorial Church
924 East 21st Street - Minneapolis, MN 55404-2952
612-877-8068 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.