NRK logo
 1. Vil endre loven etter Kristin-saken
  Foreldrene til Kristin Juel Johanssen, som ble drept i 1999, får ikke voldsoffererstatning fordi saken er for gammel. Nå vil Arbeiderpartiet at man legger tidspunktet for domfellelse til grunn, i stedet for tidspunktet for voldshandlingen, skriver NTB.
 2. Chrissy Teigen skryter av Oslo
  Chrissy Teigen og John Legend har tatt turen til Oslo i helgen i forbindelse med sistnevntes opptreden på Nobels Fredspriskonsert. Teigens far er opprinnelig norsk og hun skryter av Oslo. – Det er veldig vakkert, og julemarkedet er i gang utenfor.
 3. Saudi-Arabia tillater kinoer
  Saudi-Arabia kunngjør at landet vil gjøre det lovlig med kino neste år. Det er første gang på 35 år at det blir tillatt med kinoer i det erkekonservative sunnimuslimske kongedømmet.
 4. Fihn ville ikke kritisere Solberg
  Dagen derpå ville ikke ICAN-leder Beatrice Fihn kritisere statsminister Erna Solberg for bevisst å ha unnlatt applaudere deler av Fihns nobeltale. – Jeg var glad for å ha henne der, sier Fihn og legger til smilende: – Jeg så mye applaus, jeg.
 5. Forsvarte at hun ikke klappet
  – Jeg applauderte mye, men ikke på de to punktene hvor vi ikke er enige, sa statsminister Erna Solberg etter dagens frokostmøte med fredsprisvinnerne ICAN. Solberg la også til at hun mener dette er en ærlig måte å oppføre seg på.
 

Upcoming Events

Norwegian Hymnody Seminar Series
Sat-Jan-13-2018 9:00 am
Norwegian Hymnody Seminar 1
Sat-Jan-13-2018 9:00 am
Kvinnekor- Winter Membership
Tue-Feb-06-2018 6:00 pm

Mindekirken Website

mindekirken logos

 

Mindekirken Norwegian Language & Culture Program
The Norwegian Lutheran Memorial Church
924 East 21st Street - Minneapolis, MN 55404-2952
612-877-8068 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.