siste – Siste nytt – NRK

NRK logo
 1. Brann i enebolig i Namsos
  En enebolig står i brann på Spillum ved Namsos, melder politiet i Trøndelag. Det er full overtenning og spredningsfare. Det er ikke folk i huset, og slukking er igangsatt, opplyser politiet.
 2. 17 fikk bot for smittevernbrudd
  17 mennesker som var til stede på en gatefest i Kristiansand lørdag kveld, er politianmeldt for brudd på smittevernreglene. Politiet i Agder melder ved 01.30-tida om støy og festing i Kongens gate. To gutter er bortvist fra sentrum.
 3. Tre skutt på Times Square i USA
  To kvinner og et barn er skadd i skyting på Times Square i New York lørdag. Politiet sier det er uklart hva som har skjedd. De tre er lagt inn på sykehus med skader som ikke er livstruende. Times Square, som var en av New Yorks fremste turistattraksjoner før koronapandemien, har endret karakter siden teatrene stengte i mars i fjor. Kriminalitet har økt 30 prosent siden i fjor sommer. Butikkeiere ved Times Square sier det er meldt flere hendelser i år enn i fjor.
 4. «Festen etter fasten» vant Gullrute
  NRK-programmet «Festen etter fasten» som feirer avslutningen av fastemåneden ramadan, vant prisen som Årets nyskapning under utdelingen av Gullruten lørdag kveld. Rima Iraki ledet programmet og tok imot prisen.
 5. Skal få gi egg til lesbisk partner
  Lesbiske skal få donere egg til partneren sin selv om det ikke er noen medisinske grunner til det. Det slår et flertall i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget fast. SV, Ap og Frp vil endre loven for å klargjøre at partnerdonasjon er tillatt.
 

Mindekirken Website

mindekirken logos

 

Mindekirken Norwegian Language & Culture Program
The Norwegian Lutheran Memorial Church
924 East 21st Street - Minneapolis, MN 55404-2952
612-877-8068 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.