NRK logo
 1. May: – Mulig å få til Brexit-avtale
  – Jeg mener det er mulig å nå en avtale, og nå er tida moden for å få det til å skje, sa Storbritannias statsminister Theresa May da hun ankom EUs toppmøte i Brussel. Grensa mellom Irland og Nord-Irland er det viktigste brexit-spørsmålet som gjenstår.
 2. Kripos bistår i drapsetterforskning
  Politiet har intensivert søkene rundt en mur på baksiden av leiligheten på Majorstua i Oslo, der en mann i 20-årene fra Østfold ble funnet drept mandag. Kripos bekrefter at de bistår Oslo-politiet i etterforskningen. Så langt er ingen pågrepet.
 3. Trump:– Saudi-Arabia viktig alliert
  Donald Trump sier han ikke vil bidra til å dekke over for Saudi-Arabia, men omtaler også landet som en viktig alliert i kampen mot terror. USA og Tyrkia krever svar fra Saudi-Arabia om hva som har skjedd med den savnede journalisten Jamal Khashoggi.
 4. Støre fikk kritikk fra personalsjef
  Ap-leder Jonas Gahr Støre skal ha fått kraftig kritikk fra partiets personalsjef på grunn av hans håndtering av varslersaken mot tidligere Ap-nestleder Trond Giske. Det kommer fram i en ny bok om dramaet i partiet, melder DN og VG.
 5. Keshvari med feilaktige regninger
  Frp-topp Mazyar Keshvari har ifølge Aftenposten levert en rekke udokumenterte reiseregninger, og Stortinget skal ha betalt ham penger for reiser som ikke har funnet sted. Keshvari innrømmer å ha fått penger han ikke hadde krav på, og beklager.
 

Upcoming Events

There are no events in the selected category

Mindekirken Website

mindekirken logos

 

Mindekirken Norwegian Language & Culture Program
The Norwegian Lutheran Memorial Church
924 East 21st Street - Minneapolis, MN 55404-2952
612-877-8068 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.