NRK logo
 1. Ikke snakk om kidnapping i Tønsberg
  Politiet ble lørdag kontaktet om en mulig bortføring i Tønsberg. Det viste seg å bare være lek. Politiet ble kontaktet av en ung kvinne som kunne fortelle at hun hadde vært med på å «kidnappe» en kamerat til fest. Kvinnen beklaget hendelsen.
 2. 13 aktivister pågrepet i Portland
  Politiet pågrep 13 aktivister og beslagla jernstenger, pepperspray og andre våpen da aktivister fra ytre høyre demonstrerte mot antifascister i Portland i delstaten Oregon i USA lørdag. Portland regnes blant USAs mest liberale byer.
 3. Søker mørk Audi E-TRON
  Politiet melder på Twitter at vitner av den mulige bortføringen ved krysset Ringshaugveien/Losveien, sier bilen som ble brukt var en mørk Audi E-TRON med EV-skilter. Den skal ha kjørt nordover, og politiet ber om tips fra mulige vitner.
 4. Kastet fyrverkeri inn i klasserom
  Ingen kom til skade da det sent lørdag kveld ble kastet fyrverkeri inn gjennom et åpent vindu i et klasserom på Rykkinn i Bærum. Flere ungdommer overnattet i lokalet, i forbindelse med et idrettsarrangement. Politiet leter etter tre gutter.
 5. Omkom i utforkjøring i Trøndelag
  En person er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Saltbuodden i Høylandet i Trøndelag lørdag kveld, opplyser politiet på Twitter. Det jobbes nå med undersøkelser på stedet. Fylkesvei 17 er stengt forbi ulykkesstedet.
 

Upcoming Events

Kvinnekor- Annual Membership
Tue-Oct-01-2019 6:00 pm

Mindekirken Website

mindekirken logos

 

Mindekirken Norwegian Language & Culture Program
The Norwegian Lutheran Memorial Church
924 East 21st Street - Minneapolis, MN 55404-2952
612-877-8068 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.