NRK logo
 1. Ukraina skuffet over EU
  Presidenten i Ukraina Volodymyr Zelensky er skuffet over Europarådets beslutning som gir russiske representanter stemmerett i forsamlingen. Fem år etter annekteringen av Krim-halvøya
 2. Bombetrussel mot butikk i Sverige
  Politiet i Vetlanda i Sverige har fått melding om en bombetrussel mot butikken Ica Maxi. Brannbiler, ambulanser og politiet er på stedet, skriver Expressen.
 3. Dirigent Mariss Jansons avlyser
  Oslo Filharmoniens tidligere sjefdirigent og en av verdens mest ettertraktede dirigenter avlyser alle sommerens planlagte konserter av helseårsaker. Jansons skulle blant annet ledet flere konserter under årets Salzburg Festival og under BBC Proms.
 4. Kuttet internett i Myanmar
  Myanmar har kuttet internett for over 1 million mennesker. FN frykter at det kan skje grove lovbrudd mot sivilbefolkningen under dekke av militæropersjon i de aktuelle områdene. Telenor er et av selskapene som har fått ordre om nett-stans.
 5. Forsvarsbudsjett når 1,7 prosent
  Tall fra Nato viser at Norge ligger an til å bruke en sum tilsvarende 1,7 prosent av Bruttonasjonalprodukt på forsvar i 2019. Norge beveger seg dermed enda et skritt nærmere NATOs mål, at alle allierte skal bruke minst 2,0 prosent av BNP på forsvar.
 

Upcoming Events

There are no events in the selected category

Mindekirken Website

mindekirken logos

 

Mindekirken Norwegian Language & Culture Program
The Norwegian Lutheran Memorial Church
924 East 21st Street - Minneapolis, MN 55404-2952
612-877-8068 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.