NRK logo
 1. Truer med flere sanksjoner
  USA er klare for flere sanksjoner mot Tyrkia dersom de ikke løslater den amerikanske pastoren Andrew Brunson snart, sier landets finansminister, Steven Mnuchin. Pastoren har vært fengslet i Tyrkia siden 2016.
 2. Åtte hunder var i brennende hus
  Ingen mennesker var hjemme da det begynte å brenne i en enebolig på Verdal i Trøndelag, men åtte hunder befant seg i huset. – Vi leter etter en hundevalp, sier innsatsleder Per Henrik Bykvist til NRK. Politiet etterforsker brannen.
 3. Dyr sommer for mange kommuner
  I Drangedal kommune i Telemark har det vært 23 tilfeller av skogbrann så langt i år. Kommunen er en av mange som må betale store summer etter en svært tørr sommer. – Brannvesenet har brukt opp årets budsjett og vel så det, sier ordføreren.
 4. Vil ikke fjerne elbilfordeler ennå
  Norsk Elbilforening mener kommuner bør avvente å fjerne fordeler for elbiler. – Kommunene må bidra der de kan, dersom vi skal nå målet om at alle skal kjøpe elbil i 2025, sier generalsekretær Christina Bu.
 5. Nedjusterer antall omkomne i Genova
  Italienske myndigheter har nedjustert tallet på omkomne etter brokollapsen i Genova fra 39 til 38. Tallet på døde kan likevel komme til å stige. Myndighetene anslår at opp mot 20 personer fortsatt ligger begravd i ruinene av brua.
 

Upcoming Events

Kvinnekor- Annual Membership
Tue-Oct-02-2018 6:00 pm
Kvinnekor- Fall Membership
Tue-Oct-02-2018 6:00 pm

Mindekirken Website

mindekirken logos

 

Mindekirken Norwegian Language & Culture Program
The Norwegian Lutheran Memorial Church
924 East 21st Street - Minneapolis, MN 55404-2952
612-877-8068 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.